Українська Мадонна: Зворушлива фотосесія українки (фото)

Ніжна фотосесія українки з маленькою дочкою в етно-стилі, автором якої є Анна Сенік, доводить, що українське може бути модним і цікавим для широкого загалу.

фото: Анна Сенік

Жінку з немовлям користувачі соцмереж вже встигли назвати Українською Мадонною, а світлини з ними активно поширюють.

фото: Анна Сенік

Блогер Сергій Галецький на своїй сторінці в Facebook підписав фото “Українська мадонна … краса бездоганна …”.

У той же час інший користувач мережі поділився публікацією Галецького і побачив в ній знамениту картину італійського художника Леонардо да Вінчі: “Хіба не українська Мадонна Літта?”

фото: Анна Сенік

Ще з коментарів: “І не треба скромничати. Я, коли цю роботу побачив, у мене всередині все перевернулося, ще пару випадків таких було в житті … перед оригіналами Тінторетто і Босха”.

фото: Анна Сенік

Модель Ольга Лісовська, яка взяла участь у цій зворушливій фотосесії, також поділилася цим постом і своїми спогадами про зйомки: “Я дуже люблю цю серію робіт. Там вся моя любов до доні, гордість материнства і чарівність, коли годуєш свою крапельку … Словами описати важко, але Aнні Сеник вдалося перенести і показати всім вам ці моменти … Спасибі всім, хто до цього часу захоплюється і бачить, скільки теплоти в цих знімках!“.

фото: Анна Сенік

Анна Сеник (творчий псевдонім – Ładna Kobieta) – український фотограф, працює в напрямку етно-фотографії, переважно рідної української тематики, цікавиться також автентикою інших народів. Співпрацює з музеями, колекціонерами старовинного одягу, народними майстрами, учасниками фольклорних ансамблів і всіма, хто пов’язаний зі збереженням і розвитком національної культури.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини