Ефектно: Відкриття 7 сезону світломузичного фонтану “Рошен” (фото,відео)

У Вінниці 29 квітня відкрили черговий сезон світломузичного фонтану “Рошен”. Кілька тисяч вінничан і туристів стали свідками шоу, яке цьогоріч присвятили 100-річчю Української революції – передає Depo.Вінниця.

Вперше з великої сцени у Вінниці можна було почути гімн України столітньої давності під час театралізованої композиції “Українське військо”, яку готували реконструкутори з Вінниці, Києва та Львова. Чоловіки у одностроях зразка 1917-го року разом із Тарасом Компаніченком виконали гімн УНР та відтворили складання присяги тих часів.

Як відзначила на відкритті дружина президента Марина Порошенко, це була нагода згадати великих українців – Грушевського, Винниченка, Скоропадського, які ще століття тому визначили головний національний орієнтир для українського народу – самостійна і незалежна держава.

Хедлайнерами свята стали Арсен Мірзоян, який представив публіці сучасні українські хіти та неперевершений гурт ONUKA, який зачарував своїм поєднанням електронної музики та українських мотивів.

Кульмінацією свята став, власне, запуск головного фонтану Вінниці. На відкритті гостям показали уже добре відому патріотичну програму “Хвилі рідної душі”.

Пропонуємо Вам переглянути відео

https://www.facebook.com/907009106102820/videos/967978953339168/

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини