«Піккардійська Терція» представила перший сингл із нового альбому

Пікардійська терція

zaxid.net

Реліз нового компакт-диску «Лети…» «піккардійці» готують до свого 25-річчя

Вокальна формація «Піккардійська Терція» представила перший сингл із нового альбому. Пісня «Дженні» увійде до платівки «Лети…», яка побачить світ ближче до осені-2017 – до 25-річчя гурту. У репертуарі акапельного колективу ця новинка – ще одна композиція на слова відомого шотландського поета Роберта Бернса (переклад – Миколи Лукаша).

На музику вірш поета поклав соліст формації Ярослав Нудик, і зробив це майже два десятиліття тому. «Це був період мого захоплення Робертом Бернсом. Тоді ж я написав музику і до бернсових «Нехай…» та «Моя любов», які давно знайшли свій шлях до слухача. А от «Дженні» довго лежала на нашій музичній полиці – аж допоки Андрій Капраль не взявся за її аранжування. Зараз ця пісня уже перевірена на десятках концертів, і от, нарешті, записана на студії», – розповідає «піккардієць».

Свій новий альбом «Піккардійська Терція» записує на львівській студії Virtuoso Records. Це буде п’ятнадцятий студійний альбом гурту. Реліз ювілейного компакт-диску «Лети…» «піккардійці» готують до свого 25-річчя.

Ювілей формація розпочне святкувати із вересня-2017: заплановані концерти «Терції» як в Україні, так і за кордоном, зокрема у США та Канаді. А 30 вересня 2017 р. великий концерт гурту відбудеться на сцені Національного палацу «Україна» у Києві.

Джерело: zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини