Час планувати відпустку. Фестивалі літа 2017

Весна поки дивує мінливою погодою, але вже зараз зрозуміло, що фестивальне літо 2017-го буде запальним.

Фото: inspired

ФОТО: INSPIRED

Червень

Рок Булава 2017

Де: Спорт-база «Переяславль», Переяслав-Хмельницький,
Коли: 16-18 червня 2017

Деталі: Фестиваль «Рок Булава 2017» відбудеться на березі Дніпра славного міста Переяслав-Хмельницький, який був відомий своєю історією ще за часів Київської Русі. Його ще називають містом-музеєм в якому 27 музеїв. У фестивалі приймуть участь більш ніж 60 гуртів з різних куточків України та гості з близького зарубіжжя.

Дізнатися більше та купити квитки: https://www.facebook.com/rockbulavafest/

Atlas Weekend 2017

Де: ВДНГ, м. Київ
Коли: 28 червня-2 липня 2017

Деталі: Цього року уже втретє відбудеться фестиваль хорошої музики Атлас Weekend. Приїздять артисти із Європи, Штатів, Білорусії, Росії, готуються до зустрічі із вами безліч вітчизняних виконавців. Вони змінюватимуть один одного, насичуючи свято музикою щохвилини, без зупинки.

На території паралельно відбуватимуться перформанси, майстер-класи, цікаві дискусії. Окремо передбачені розваги для дітей.

Дізнатися більше та купити квитки: http://www.atlasweekend.com/

Мольфар РОК

Де: с.м.т. Східниця, Львівська обл.
Коли: 28 червня-2 липня 2017

Деталі: «Мольфар РОК» зачарує вас неймовірною природою, подарує нові знайомства та мільярди позитивних емоцій і якісної музики. Для когось «Мольфар рок»  стане знайомством з фестивальним життям, бувалі зможуть послухати цікавий лайн-ап та відпочити від великого міста в лоні природи.

Дізнатися більше та купити квитки: https://www.concert.ua/ua/eventpage/molfar-rok

OSTR5V Festival

Де: Труханів острів, Київ.
Коли: 30 червня-2 липня 2017

Деталі: Після 4-х насичених років, де щороку був по-своєму особливим, команда Qiev Dance (Україна) і Sunrise Agency (Румунія) вже готується до відкриття 5-ої ювілейної глави Ostrov Festival, яка пронесеться по Трухановому острову з 30-го червня по 2-те липня 2017 року Києві.

За кілька років Ostrov об’єднав безліч людей, для яких фестиваль став позначенням локації якісної електронної музики під сонцем і зірками української столиці.

Дізнатися більше та купити квитки: https://www.concert.ua/ua/eventpage/ostr5v

Липень

Рок-фестиваль «Тарас Бульба»

Де: стадіон «Спартак», м. Дубно, Рівненська обл., .
Коли: 14 – 16 липня 2017

Деталі: Фестиваль «Тарас Бульба» був заснований влітку 1991 року та є ровесником незалежної України. Незмінним залишається місце проведення фестивалю, адже там бився справжній Тарас Бульба.

Цього року на вас чекає абсолютно оновлений фестиваль. Очікується насичена програма:

·         виступ найкращих українських рок-гуртів

·         конкурсна програма для молодих гуртів

·         літературна сцена

·         акустична сцена

·         нічна ватра

·         нічна дискотека

·         ескурсії Тараканівським фортом та Дубенським замком.

Дізнатися більше та купити квитки: http://www.tarasbulba-fest.kiev.ua/

Black Sea Metal Festival

Де: Metropolis Arenа, вул. Паркова, 15, м. Чорноморськ
Коли: 14 – 16 липня 2017

Деталі: Black Sea Metal Festival – щорічний фестиваль важкої музики на сонячному березі Чорного моря в Одеській області в місті Чорноморськ. Проходить в середині липня на літній частині одного з найбільших клубів України (клуб Metropolis).

Протягом трьох днів фестиваль об’єднує на своїй сцені метал-команди з різних країн світу. Для гостей фестивалю надається зручна закрита територія для наметового табору на березі Чорного моря, а так само велика парковка і смачне крафтове пиво, яке вариться прямо на майданчику.

Дізнатися більше: https://www.facebook.com/BlackSeaMetalFestival/

Міжнародний музичний фестиваль «Файне Місто»

Де: Тернопільський іподром, м. Тернопіль
Коли: 20 – 23 липня 2017

Деталі: «Файне Місто» є одним з небагатьох українських фестивалів, в якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс музику на шести сценах фестивалю виконують тільки кращі музичні виконавці та запрошені іноземні артисти, які складають музичну частину фестивальної програми.

2016 рік видався напрочуд продуктивним для амбіційної команди фестивалю. Завдяки наполегливій роботі, цілеспрямованості та альтернативним поглядам членів оргкомітету, фестиваль зайняв провідні місця у фестивальному середовищі, завоювавши тисячі сердець своїх прихильників по цілій країні. За 4 дні «Файне Місто» відвідало понад 15 000 унікальних відвідувачів, що є абсолютним рекордом фестивалю за весь час існування..

Дізнатися більше та купити квитки: http://fainemisto.com.ua/

WOODSTOCK UKRAINE

Де: Свірзький замок село Свірж, Перемишлянський район, Львівська область
Коли: 28 – 30 липня 2017

Деталі: Woodstock Ukraine – український фестиваль щасливих людей.

«Peace. Love. Music.» – для нас це не пусті слова. Ми віримо, що музика поселить в серцях українців мир та любов. Woodstock Ukraine – місце зустрічі молоді, яка не хоче війни.

Метою проекту є згуртування мешканців різних частин нашої країни за мир, розвиток благодійного волонтерського руху в Україні, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, а також розвиток масової музичної культури. Це наше посланням миру, любові, відкритості і культурного самовираження.

Фестиваль Woodstock Ukraine є відкритим та безкоштовним для усіх відвідувачів.

Дізнатися більше та купити квитки: http://www.woodstock.in.ua/?m0prm=7

Carpathian Alliance Metal Festival 2017

Де: спортивна база «Тисовець», м. Сколе, Львівська область
Коли: 28- 30 липня 2017

Деталі: Формування лайн-апу події – в активній стадії.

Торік організатори метал-фесту подбали про те, щоб гості події залишилися більш ніж задоволені. CAMF став місцем зустрічі з такими потужними групами як Rotting Christ (GRС), Blind Guardian (GER), Sólstafir (ISL), Ensiferum (FIN), Primordial (IRL), Negura Bunget (ROU), Finsterforst (GER), Cemetery of Scream (POL), Infected (UKR), Scarleth (UKR) і багатьма іншими володарями українського і світового металу.

Подія пройшла в Києві. Крутим розвагою для глядачів стали видовищні лицарські турніри, а також ефектні історичні реконструкції.

Тепер, на численні прохання публіки, опен-ейр повертається в Карпати, в атмосферу єднання з первозданною чистотою природи. Гостям фестивалю пропонуються комфортні умови проживання і зустрічі з найпотужнішими представниками «важкої» сцени. Фестиваль охоплює такі стилі як folk, viking, pagan, black metal.

Дізнатися більше: http://camf.gp-agency.com.ua/ua/

Серпень

Фестиваль Тараса Шевченка «Ше.Fest»

Де: с. Моринці, Звенигородський район, Черкаська область
Коли: 12-13 серпня 2017

Деталі: Ше.Fest – це фестиваль, де кожен може побачити Шевченка не в звичному образі пророка, а фріка, хіпстера і водночас надзвичайного генія. Українського і сучасного, близького та зрозумілого кожному.
Організатори зазначають «Для нас дуже важливо не робити із геніального уродженця Моринців чогось скандального чи  того, що не відповідає дійсності. Ми не прагнемо, щоби шевченкознавці закидали нас помідорами й прокльонами – ми з ними активно співпрацюємо й хочемо показати адекватну правду про митця. Акуратно, спокійно, розмірено, цікаво й незабутньо.

Саме тому на відвідувачів чекає драйвова музика, мистецькі інсталяції, цікаві лекції, показ українських фільмів, театральні постановки, літературні батли, майстер-класи, екскурсії Шевченковими місцями, програма для дітей, наметове містечко, народний ярмарок».

Дізнатися більше: http://shefest.org.ua/

Бандерштат

Де: м. Луцьк
Коли: 4-6 серпня 2017

Деталі: Безалкогольний формат, якісний сімейний відпочинок, справжня українська культура і чудова музика – «Бандерштат-2017».

Важка, тиха та головна сцена, безліч додаткових локацій для майстрів, музикантів та кращих літераторів – все це готується до зустрічі з вами. Буде ще більше місця та можливостей для відпочинку, причому не тільки для вас, але і для ваших дітей!

Сюди варто прийти, аби послухати класну музику, насолодитись усіма культурними та кулінарними подіями, які відбуваються паралельно із виступами музичних гуртів. Чи хоча б тому, що це цікаво, весело і нестандартно.

Дізнатися більше та купити квитки: http://bandershtat.org.ua/

Zaxidfest

Де: біля Львова
Коли: 18-20 серпня 2017

Деталі: ЗахідФест – найкращий фестиваль альтернативної музики. Уже вкотре він запрошує пропустити по собі добірні музичні новинки у класній компанії. Цьогоріч розважатимуть:

Німецькі фолк-металісти In Extremo,

Американські колективи Miss May I, Being As An Ocean та Chelsea Grin,

Рокери зі Швеції Dark Tranquillity.

Поки що відомі лише хедлайнери рок-сцен, але організатори зовсім скоро обіцяють оголосити решту учасників заходу. Хоча уже зрозуміло, що буде по-справжньому круто і весело.

Дізнатися більше та купити квитки: https://zaxidfest.com/

Z-Games

Де: Одеса
Коли: 21-27 серпня 2017

Деталі: Екстремальні види спорту, живі виступи українських і всесвітньо відомих виконавців, незабутні пляжні вечірки та неймовірна тусовка – атмосфера справжнього серф-фестивалю не де-небудь по телевізору, а зовсім поруч, на Z-Games!

Фестиваль Z-GAMES проходить в Україні щорічно, починаючи з 2010 року, і по праву є найбільшою спортивно-музичною подією в усій Східній Європі, збираючи понад 10 тисяч учасників і глядачів. Він об’єднує в собі найпопулярніші активні види спорту і розвиває світові спортивні тенденції! Водночас Z-GAMES – подія не тільки для спортсменів.

Перш за все – це можливість зануритися в справжній світ драйву і екстриму тим, хто цього ніколи не робив, і насолодитися атмосферою 100%-го адреналіну.

Дізнатися більше та купити квитки: http://z-games.com.ua/
Підготувала Марія Стахів,
Фото та інформація з офіційних сторінок фестивалів та concert.ua

Джерело: tvoemisto.tv

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини