Добра новина: Зі Львова до Берліна за 20 Євро

Wizz Air оголосив про новий авіарейс зі Львова до Берліна, – інформує Zaxid.net. Лоукост також літатиме з Києва до Франкфурта, Познані і Любліна.

© zaxid.net

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, з 18 червня поточного року почне виконувати польоти зі Львова до Берліна, а з 25-26 серпня – запустить три нові рейси з Києва до Познані та Любліна, а також до Франкфурт-Хана у Німеччині. Про це Wizz Air повідомив 13 березня на своїй офіційній сторінці у Facebook.

У прес-службі авіакомпанії наголосили, що забронювати квитки можна на офіційному сайті перевізника за тарифами від 579 грн/19,99 євро в одному напрямку з усіма податками та обов’язковими зборами.

Зокрема, нові рейси авіакомпанії виконуватимуться на літаках Airbus A320 на 180 місць та Airbus А321 на 230 місць.

© Wizz Air

Нові рейси зі Львова до столиці Німеччини будуть здійснюватись з 18 червня щосереди і щонеділі, а польоти з Києва до Познані й Любліна – з 25 серпня щопонеділка і щоп’ятниці. Рейси з Києва до Франкфурта розпочнуться з 26 серпня, скористатись ними можливо буде щовівторка, щочетверга, щосуботи.

Прес-служба зазначає, щоз урахуванням нових рейсів, Wizz Air пропонує з українських аеропортів лоукост-перельоти за 21 напрямком до 8 країн, тоді як вся мережа авіаперевізника складається з 138 маршрутів у 40 країнах.

«Нові маршрути з Києва до Познані, Любліна і Франкфурта, рейси на яких будуть виконуватися в серпні, сприятимуть подальшому розвитку економіки, туризму та пов’язаних з ним галузей, одночасно посилюючи бізнес-зв’язки між країнами. Крім того, вже з червня Wizz пропонує своїм клієнтам у Львові чудову можливість перельотів за доступними цінами до Берліна», – зазначила менеджер з комунікацій Wizz Air Соріна Ратц.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини