І знову Львів! Прем’єра кліпу Христину Соловій – Хто, як не ти? (відео)

Відома співачка львівського походження Христина Соловій, підопічна Святослава Вакарчука та Мілоша Єліча, представила на своєму офіційному YouTube-каналі нове відео – пісню під назвою «Хто, як не ти?». І хоча сама пісня була написана Христиною ще два роки тому, юна співачка зазначає, що вже тоді вона відчувала кожен її рядок і зараз із упевненістю може назвати цей твір по-справжньому особливим. Основні з’йомки відео проходили у Львові. Для кліпу було сконструйовано спеціальний міст із 25000 сірників.

“Головна ідея пісні і кліпу «Хто, як не ти?» полягає в єдиному та на перший погляд простому твердженні: без минулого немає майбутнього. І кожен з нас зобов’язаний про це пам’ятати. Щодо візуалізації композиції, то її режисером виступив молодий спеціаліст Андрій Бояр, чиї ідеї стосовно використання реверсної зйомки та палаючого мосту зі сірників особисто мені дуже імпонували” – каже авторка.

Прем’єра відеороботи «Хто, як не ти?» приурочено до майбутнього великого концертного туру Христини Соловій «Жива Вода 2017», що стартує у лютому 2017 року.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини