15 справ, які зроблять Вашу осінь яскравою

Осінь у Львові © vk.com

Осінь – чудова пора. У цю пору року природа останній раз радує і дивує нас буйством кольорів і фарб. І нам потрібно просто порадіти життю, забувши про всі проблеми і турботи.

Восени багатьох долає депресія. Але ж і у цієї пори року багато плюсів, які не всі помічають.Так що ж потрібно робити, щоб не втратити своє осінній настрій?

Осінь у Стрийському парку © vk.com
Осінь у Стрийському парку © vk.com

1. Прогуляйтеся по парку, бульвару, лісі, підкидаючи в повітря оберемки різнокольорових листя, насолоджуючись особливим осіннім запахом. Складіть з листя красивий букет, який прикрасить ваш дім і подарує чарівний осінній настрій.

2. Пийте какао і, загорнувшись у пухнастий плед, дивіться улюблене кіно. Найбільше задоволення від цього заняття ви отримаєте саме в дощові осінні дні.

3. Фотографуйте. Восени виходять приголомшливі фотографії. Це яскраві фарби і незвичайний контраст кольору.

Осінь у Львові © Nazariy Farsh
Осінь у Львові © Nazariy Farsh

4. Запалюйте свічки. Різнокольорові свічки різної форми, що дарують теплий вогник, перетворять ваше житло, роблячи його більш затишним і, в той же час, яскравим.

5. Читайте книги. Осінь – пора мрій. Думки відлітають далеко-далеко. У цьому вам допоможуть книги. Влаштуйтеся зручніше в м’яке домашнє крісло, накрийте ковдрою, налийте чашку гарячого чаю або кави і шлях – в той час, в той світ, куди поведе вас за собою автор.

6. Осінь – вдалий час позбутися від непотрібного мотлоху. Після насиченого літа пора взятися за прибирання. Без непотрібного мотлоху дихати стане легше, а в будинку буде набагато затишніше.

Книжковий Львів © vk.com
Книжковий Львів © vk.com

7. Доповніть свій образ яскравими аксесуарами. Так ви задовольните потребу в самовираженні. Ваш образ стане модним і цікавим. Яскраві кольори – коник осені. Це може бути кольоровий шарф, рукавички насиченого забарвлення, помітні кеди – все, що підкаже фантазія.

8. Змінити свій імідж. Піднесіть себе в новому світлі. Змініть зачіску або колір волосся, замініть звичні штани на спідниці та сукні.

9. Знайдіть собі хобі. Саме час навчитися чомусь новому. Запишіться на курси вивчення іноземної мови або в танцювальну студію. Намагайтеся побороти свою лінь. Інтенсивні заняття допоможуть вам пережити осінь на легкій і позитивній хвилі.

Над Львовом © marinin.com.ua
Над Львовом © marinin.com.ua

10. Осінь – час творчого піднесення. Великі поети оспівували це прекрасна пора року у своїх віршах. Розвивайте свої приховані таланти. Малюйте картини, пишіть вірші або складайте музику. Діліться своїми думками і результатами праці з друзями.

11. Даруєте собі подарунки. Не відмовляйте собі у приємних дрібницях. Влаштуйте шопінг, посидьте в улюбленому кави, купіть приємну дрібничку. Восени можна трохи побалувати себе.

12. У дощові осінні дні займіться перетворенням свого житла. Поміняйте штори, купіть нову вазу або світильник. Такі дрібниці додадуть вашому житлу новизну.

Дощ у Львові © Сергій Талочко
Дощ у Львові © Сергій Талочко

13. Частіше збирайтеся з друзями. Грайте в настільні ігри, влаштовуєте кулінарні майстер-класи і просто весело проводите час.

14. Займайтеся рукоділлям. В осінній час року добре мати домашнє захоплення. Це може бути вишивка, різьба по дереву, орігамі, в’язання і багато іншого. Коли робиш щось руками, це заспокоює і створює відчуття повної гармонії.

15. Насолоджуйтесь музикою. Створіть свій плей-лист і знаходите в світі музики щось нове для себе.

Львівська осіння © Сергій Криниця
Львівська осіння © Сергій Криниця

Насиченого Вам продовження осені. Повірте, вона пройде дуже швидко. Не за горами Новий рік. Ну а це вже зовсім інша історія.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини