5 найкращих львівських кав’ярень

© kirkach-denis.livejournal.com

Презентуємо вам ТОП 5 найкращих львівських кав’ярень, що визначились за підсумками відкритого інтернет-голосування на порталі Tvoemisto

5. Кав’ярня «Кавалерка»

Нещодавно відкрита кав’ярня, що розташована на вул. Братів Рогатинців, 45.
Працює у форматі ресторан-кав’ярня, тож окрім кавового, тут є широке меню страв. Окрім класичних сортів кави тут пропонують кавову альтернативу – каву, приготовану методом кемікс, в пуровері та аеропресі, а також оригінальні сорти малаві «Гейша» та гондурас «Сан Хосе».

Кав’ярня «Кавалерка» © tvoemisto.tv

4. KREDENS CAFE

Це мережа кав’ярень формату coffee-to-go. У Львові розташовуються на вул. Валовій, проспекті Свободи, в проїзді Крива Липа і в ТЦ King Cross Leopolis. Особливістю кав’ярні є можливість обрати розмір порції, однак не чекайте на вишукані філіжанки – каву вам подадуть у паперовому стаканчику. Особливі сорти – лате з горіхом та карамеллю, а на десерт – різнокольорові макаруни.

KREDENS CAFE © tvoemisto.tv

3. Свічкова кав’ярня

Один зі свіжих закладів у Львові, що розташований на площі Музейній, 1.
Особливістю закладу є не лише кава, а й романтичні вечори при справжніх свічках ручної роботи.

Свічкова кав’ярня © tvoemisto.tv

2. «Світ кави»

Кав’ярня, що розташована на площі Катедральній, 6.
Одне з найвідоміших у Львові місць, що славиться своєю великою кавовою картою та затишною атмосферою. Саме тут рекомендують куштувати львівський сирник. У закладі часто відбувають художні та фотовиставки.

«Світ кави» © tvoemisto.tv

1. Кав’ярня «Меделін

Затишний заклад, розташований на площі Коліївщини, 1.
Атмосферна кав’ярня з оригінальними кавовими коктейлями, кавою з випічкою та пивом з сиропами. У закладі часто відбуваються кінопокази та концерти.

Кав’ярня «Меделін» © tvoemisto.tv
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини