Львівський ботанічний сад оголосив дні відкритих дверей

Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка © botanicgarden.lnu.edu.ua

Із приходом тепла можна потрохи забувати за посиденьки в хаті за комп’ютером і виходити гуляти з родичами, друзями, коханими людьми.
Все навкруги цвіте, пташки співають, аж навіть нервова система по-іншому відпочиває. Навіть по собі зауважив, що після зими почав почувати себе значно краще.
Де можна гуляти весною і не лише у Львові?

Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка © botanicgarden.lnu.edu.ua

Та багато де, але одним із цікавих місць, яке я минулого року відкрив для себе став – ботанічний сад львівського національного університету імені Івана Франка, що знаходиться неподалік спортивної кафедри на вулиці Черемшини. Там протягом року можна побачити цвітіння великої кількості рослин і не лише, на території є озеро, де завжди плавають качки.

Одним словом, там є на що подивитися. Щоправда зайти туди можна не кожного дня, а в дні відкритих дверей, які протягом року керівництво закладу організовує для своїх відвідувачів.

Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка © botanicgarden.lnu.edu.ua

Нещодавно громадськості було повідомлено дати проведення цих днів відкритих дверей.
Отже, цього року таких днів буде рівно сім, а точніше:

1. Найближчий день відкритих дверей вже незабаром, а саме 17 квітня. Відвідини з 14 і до 18 години. Цей день буде мати свою назву – магія весни, адже саме зараз все навкруги починає цвісти. У ботанічному саду можна буде побачити цвітіння таких квітів як: тюльпани, гіацинти, нарциси та яскравого-рожевого рододендрона сіхотинського.

2. 24 квітня. Години роботи незмінні і цього разу головною новиною буде цвітіння магнолій.

3. 22 травня. Тематика – рододендровий рай.

4. 5 червня. Тематика – веселкова палітра ірисів.

5. 26 червня. Відвідувачів познайомлять з рослинами пустель та далеких тропіків.

6. 10 липня. Тематика дня – квітка одного дня.

7. 18 вересня. Завершальний день відкритих дверей у ботанічному саду. Тематика – наступила осінь і квіти перестають цвісти. Природа потрохи починає готуватися до зими.

Джерело: vorobus.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини